Абонаментно почистване на домове

абонаментно почистване на домове

Да, звучи странно, но на практика забелязваме, че домът ни се нужда е от почистване именно тогава, когато вече последиците са явни. Често забравяме за този задължителен за едно домакинство фактор и предприемаме мерки едва тогава, когато прахът по рафтовете е налице, когато килимите по пода придобият "странен" цвят, различен от оригиналния си такъв.

Забелязваме чак, когато стъклата на прозорците и огледалата се "преобразят" заради петната от вода или когато фугите между плочките съберат толкова нежелана мръсотия, че ни се иска да не ги докосваме.

Неприятно, но факт - досещаме се да почистим дома си едва тогава, когато вече сме малко закъснели.

Но всеки проблем има своето решение, а то понякога е доста просто. Ето защо ние от Ecofin 2000 предлагаме услугата Абонаментно почистване. Абонаментното почистване ще Ви спести планирането на масивни почистващи дейности през уикендите, когато Ви се иска да се впуснете в разходки или друг вид почивка.

Така Вие ще успеете да създадете безпроблемно своята промяна в програмата Ви за деня и да използвате времето си максимално ефективно. Абонаментното почистване работи за Вас, а Вие самите решавате единствено едно лесно нещо - кога ще се случи то, в колко часа и през кой ден от седмицата.

Държите домът Ви да бъде чист всеки уикенд, когато децата Ви и вие прекарвате най - много време у дома? Поръчайте ежеседмично почистване в определения от Вас ден и готово! Искате домът Ви да бъде перманентно и безупречно чист, тъй като често имате гости? Просто преценете колко пъти в седмицата имате нужда да се чисти той и заявете своето желание при нас.

С абонаментно почистване на дома спестявате повече

Така, с услугата Абонаментно почистване, ние от Ecofin 2000 смятаме, че спестяваме най - ценното Ви средство, притежание и валута - времето. Тъй като то е нужно не само за работа, удоволствия и почивка, а също и за планиране на задължителните дейности у дома, сред които е и почистването.

Планирано чистене на дома ви от Pochistvane2000

Така, със спестено време и планирано чистене на дома, Вие можете да бъдете абсолютно сигурни, че винаги когато се приберете у дома, няма да има нужда от разтребване, претупано забърсване на прах, пускане на прахосмукачка, когато изобщо не Ви е до това, миене на стъкла с часове и др.

Ще бъдете сигурни, че независимо колко късно гостите Ви потвърдят присъствие, Вие ще се подготвени с чист и приветлив дом, без да се притеснявате от нищо.

Независимо колко е сложен или отнемащ време, процесът на абонаментно почистване е на една заявка разстояние от Вас. Единственото нещо, което е нужно да направите е да прецените колко пъти и кога желаете домът Ви да бъде почистван от нашите служители и специалисти в тази сфера. Останалото оставете на нас.

Ние разполагаме не само със специалисти в областта, но и с подходящите средства за целта. Това са различни строго специализирани уреди за почистване, производство на световно известни марки. Такива са и напълно безвредните консумативи и препарати за почистване, които са нужни за всяко упорито петно по стената, плочките, по килима или друг вид текстил. Ние ще реагираме достатъчно бързо и редовно във всяка ситуация, за да не се налага да мислите за ежедневното или ежеседмичното си почистване никога повече.

Цени
Абонаментно почистване на домовепо договаряне, след оглед
  • Почистването под чупливи украшения, ценни вещи и тежки мебели става след преместването им от клиента;
  • При отказ от резервирано почистване по малко от 48 часа от заявената дата, възложителят дължи неустойка в размер на минималната такса за посещение - 50 лв.
Свържете се с Нас

Оценка:
3.98 / 50