За нас

Нашата мисия
за нас
 • Висококачествено обслужване

  Технологията, материалите и консумативите, които използваме отговарят на всички стандарти за качество. Предлаганият каталог от хигиенни материали и санитарни продукти гарантира максималното, функционално и рационално решение на нуждите на нашите клиенти.

 • Щастливи клиенти

  Целта на работата ни е чистотата и удовлетворението на клиента от свършената работа. Професионализма и качеството на предлаганите услуги, ще осигурят спокойствие и комфорт на всеки у дома или на работа. Ние сме довереният партньор, който вие търсите!

 • Ефективна работа

  Ние ценим нашите клиенти и подхождаме с професионализъм, като предлагаме най-ефикасния метод и начин за почистване на обекта. Използваме най-доброто оборудване и обучаваме нашите служители да работят с него за постигане на максимален ефект на чистота.

Ако се нуждаете от качествено почистване, след което домът ви да заблести, то значи сте попаднали на възможно най-правилното място. Фирма „Екофин 2000” е изцяло специализирана в почистване по домовете в София. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Поради тази причина не търпим компромис, по отношение на хигиената и чистотата. При нас ще се сблъскате с перфектно балансирано съотношение между качество и цена, което много малко фирми са в състояние да ви предложат. Многобройният екип от професионалисти, с които разполагаме, е в готовност да ви предложи съдействие и да се справи с безпорядъка и мръсотията, царящи в домовете ви.

Техниката, използвана при почистването, е на водещите фирми в тази сфера LAVOR и KARCHER. При извършване на дейността, ние си служим единствено с екологично чисти препарати, продукт на TANA, BUZIL ,CLEANFIX ,SUTTER и TENZI. През годините ние успяхме да се превърнем в едно огромно семейство. Ако искате да бъдете част от него, то единственото, което се изисква да направите, е да се свържете с нас. Предлагаме професионално, ежедневно и еднократно почистване и хигиенизиране на домове, офиси, административни и промишлени сгради, хотели, банки, заведения, магазини и други.

измиване на стъкла дограми щори

В случай, че наскоро е бил извършван ремонт във ваша сграда, къща или апартамент, то отново сме в готовност да ви окажем съдействие. „Екофин 2000” предоставя възможност за цялостно почистване, което включва машинно изпиране на меки подови настилки, мебели, измиване на прозорци, щори, дограми, витрини, както и цялостно почистване на вътрешно обзавеждане. Ние сме иновативна фирма, прилагаща високи стандарти и качествено обслужване. Действаме и подхождаме с прецизност във всеки един етап на избраната от вас услуга. Това е основна предпоставка клиентът да ни гласува доверие, а ние да го дарим с блестящ краен резултат, оправдаващ най-смелите му очаквания.

Добре обученият ни персонал е напълно наясно с всяка една стъпка от професионалното почистване, така че да задоволи най-високите критерии на потребителите. В готовност сме да организираме преференциална оферта, така че да останете доволни. Нашето желание е вие да ни очаквате повторно с най-огромно нетърпение. Ако това се случи, то значи сме успели да постигнем своята мисия.

Защо да изберете „Екофин 2000”?

 • Нашата цел е отлично постигнати резултати, както и лоялност към клиента, с който работим
 • Стараем се всеки наш служител да отговаря на високите изисквания за отговорност, квалифицираност и мотивираност
 • Нашата мисия е да почувстваме удовлетвореност след добре свършената работа
 • Нашият екип от професионалисти ще покаже нужното отношение към вас, усмихвайки ви се мило и приветливо. Те подхождат професионално към всеки един клиент
 • За постигане на брилянтни резултати, ние си служим единствено с професионална техника и висок клас безвредни и екологично чисти препарати
 • Спазваме предварително уговорените срокове
 • Превръщаме дома ви в истинско бижу, искрящо от чистота

„Екофин 2000” гарантира на своите клиенти професионално почистване. Избирайки нас, то вие несъмнено извършвате възможно най-правилния избор. Предлагаме ви точни срокове, високи стандарти на качество и съдействие във всеки един момент, в който се нуждаете от нашите услуги.