Блог

Блогът на Pochistvane2000

Нови съвети за прашен дом
Топ съвети за почистване на прашен дом

Няколко полезни трика, когато домът ни е прашен и трябва да го почистим.

Виж още
Как лесно и ефикасно да почистим прозорците у дома
Как лесно и ефикасно да почистим прозорците у дома

Прозорците на дома са неговите очи към външния свят. Независимо, че звучи леко поетично, това е абсолютната и неоспорима истина.

Виж още
4 съвета за почистване на банята
4 съвета за почистване на банята

Банята е онова помещение от дома, което най-много се нуждае от редовна хигиенна грижа, тъй като осъществява директен контакт с водата и редицата препарати.

Виж още
3 трика за блестящ от чистота и ароматизиран хладилник
3 трика за блестящ от чистота и ароматизиран хладилник

Поне веднъж в годината ви се е случвало да отворите вратата на хладилника и да бъдете застигнати с миризма, подобна на онази, носеща се от боклукчийските кофи.

Виж още
Как да почистим меката мебел у дома
Как да почистим меката мебел у дома

Едно от най-неприятните неща за една домакиня е когато разлее сок, кафе, чай или друга цветна напитка върху меката мебел у дома. За никой не е тайна, че веднага след това започва едно дълго почистване...

Виж още
10-те най-важни стъпки за идеално чиста къща
10 стъпки

Всеки би искал времето в апартамента да бъде прекарвано по възможно най-приятен начин. Това е абсолютно възможно, тъй като вкъщи все пак всеки се чувства най-добре.

Виж още
10 трика как да почистим апартамента си
10 трика

Почистване на апартаменти на топ цени в София в достатъчно добро състояние и визия касае едно много важно нещо. Това е чистотата. Скъпите мебели, телевизори, аудио системи и кухненски уреди са нищо, когато един дом не е достатъчно чист.

Виж още
Как ефективно да почистим пералната машина
Как ефективно да почистим пералната машина

Чистотата у дома е от висока важност, това е факт. Тя обаче не се поддържа просто ей така. От хигиената у дома зависи дори здравословното ни състояние. Нашето и това на семейството ни.

Виж още
Как да се справим с петната от кафе
Как да се справим с петната от кафе

Колкото и да внимаваме, рано или късно е много вероятно да разлеем кафе върху килим, канапе, калъфка на възглавница, покривка или друг тип текстил, който е скъп за нас.

Виж още
7 неща, които професионалистите чистят всеки ден у дома
7 неща, които професионалистите чистят всеки ден у дома

Домът е място, което иска постоянна грижа и внимание, стане въпрос за чистота и хигиена. За да бъде и вашият дом достатъчно добре поддържан, без да се налага да се превръщате в маниаци на тази тема е нужно да следвате няколко основни стъпки за тази цел.

Виж още
Уникални трикове за почистване, които всяка домакиня трябва да знае
уникални трикове за почистване

Чистенето у дома не е просто задължение, то е изкуство, то е трик и специaлно умение, което е крайно нужно. Когато не разполагате с достатъчно време да изчистите всяка стая, всеки ъгъл и кът на дома си така, както ви се иска – качествено и лесно.

Виж още
Как да изчистим фурната – топ 5 съвета
топ 5 съвета за изчистване на фурната

Едно от най-посещаваните помещения в дома е кухнята. Всеки „наминава“ от там поне по няколко пъти на ден, независимо дали става дума за готвене или просто за леко похапване.Кухнята е и сред стаите, които се „захабяват“ най-бързо и имат нужда от редовна поддръжка и често почистване.

Виж още
Триковете за рядко, но ефективно чистене на дома
ефективно почистване

За всички онези, които изпитват трудност в намирането на достатъчно време, в което да почистят жилището си, това е напълно разбираемо. Понякога, независимо дали живеем в малък апартамент и пространство изпитваме нежелание или трудности в основното му почистване.

Виж още
Как да спестим време при изчистване на стъклата с 1 лесен трик
Изчистване на стъкла трик

Времето е основната мерна единица и цена, която плащаме, при всеки опит да почистим дома си качествено. Когато говорим за чистене на къщата или апартамента сме наясно, че това е процес, изискващ далеч повече процедури, отколкото си мислим.

Виж още
Високоскоростно изчистване на кухнята
Бързо почистване на кухня в София в домашни условия

Как да се справим с петната? Как да съумеем да предотвратим наслояването на котлен камък в мивката, приборите и останалата посуда и плотове в кухнята? Как да почистим фурната и котлоните? И най-важното – как да го направим за нула време.

Виж още
11 тайни на домашната чистота, които мнозина не знаят
11 тайни домашно почистване

Да, това често изглежда мисия невъзможна, но все пак нещо, което трябва да се свърши рано или късно. Това е домашното почистване. Да, точно онова, което избягвате често, поради прости причини – дългото време и труд, които то изисква.

Виж още
Отстраняване петна от килими
премахване на петна от килима

Петната по килима у дома – враг номер едно на приятната атмосфера вкъщи. Видът и броят на петната може да бъде безчетен. Не е нужно да сме детективи или следотърсачи, за да разберем причината за появилото се в хола или в спалнята петно на килима.

Виж още
7 съвета за почистване на банята у дома
7 съвета за почистване на банята у дома

Почистването на банята вкъщи е едно от най-важните неща сред хигиенните процедури, абсолютно неотложни за дома. Важен момент е как да поддържаме изчистената баня чиста за възможно по-дълъг период от време. Твърде лесно е да кажем, че просто не трябва да се цапа.

Виж още