Миене на прозорци и щори

измиване на стъкла дограми щори

Измиване на стъкла, дограми, щори в София

За никого не е тайна, че витрината всъщност е огледалото на вашия бизнес. Поради тази причина е необходимо да полагате нужните грижи и старание, за да бъде тя добре почистена и да привлича погледите към себе си. Не забравяйте, че клиентът, оглеждайки се в нея, трябва да остава с добро впечатление било то за вашия магазин, ресторант, кафене, офис или друго.

Ние от „Екофин 2000” ви предлагаме миене на стъкла, дограми и щори по възможно най-професионалния начин. Използваме единствено безвредни и екологично чисти препарати, които са продукт на най-наложените фирми. Техниката, служеща ни за професионално експертно почистване на домове в София, е също на изключително високо ниво. Целият този комплекс ражда искрящо чисти витрини, дограми и щори. И това съвсем не е всичко – ние ви предлагаме перфектно балансирано съотношение между качество и цена. Не пропускайте тази добра възможност, която нашата фирма създаде за вас.

Миенето на стъкла е един изключително важен елемент от бизнеса, за който ние ви предлагаме да се грижим. Професионално обучение ни екип ще се погрижи за това „огледалото” на бизнеса ви да изглежда винаги брилянтно чисти и да отразява по безкомпромисен начин това, което вие представяте.

Предлагаме няколко възможности на своите клиенти. Имате възможността да се възползвате от еднократно измиване или абонамента услуга, изготвена специално за вас, спрямо личните ви нужди и предпочитания. Уважаваме нашите бизнес партньори и действаме професионално във всяка една стъпка, предварително предначертана от тях.

Защо да изберете „Екофин 2000” за измиване на стъкла, щори или дограми?

Не можем да отречем факта, че животът в един голям град крие не само начини за забавления, но и редица недостатъци. Едно от основните е прахта, която ежедневно се натрупва по витрините, щорите и дограмите. Наясно сте, че никой не иска да се превръща в свидетел на мръсотията, дебнеща от всеки един перваз или ъгъл. Не са малко онези от вас, които вече са се пробвали сами да елиминират огромното количество прах, но се сблъскват със сериозна съпротива. Това е трудоемка задача, изискваща не малко опит и компетенции. Най-рентабилно е да оставите професионалистите да се справят с тази задача, докато вие се любувате искрящо чистите прозорци, щори и дограми.

Ние от „Екофин 2000” използваме, както вече споменахме, изключително висок клас препарати, гарантиращи дълготраен ефект на всяка една от услугите, достигащи до вас. Сами можете да се убедите в ефикасността на метода, използван при миенето на стъкла. Кристално чистите прозорци, които сме в готовност да ви осигурим, несъмнено ще привличат погледите на минувачите, а вашият бизнес няма да престава да се разраства. Нима не желаете точно това?!

Какви са нашите предимства?

  • Бързина, коректност и висок професионализъм;
  • Без допълнителни или скрити такси
  • Висококачествена техника и безвредни препарати, с които работим, с цел постигане на максимални резултати
  • Абонаментно почистване
  • За постигане на брилянтни резултати, ние си служим единствено с професионална техника и висок клас безвредни и екологично чисти препарати
  • Съобразяване изцяло с вашия график.

Не губете време, а ни потърсете. Дайте старт на вашия бизнес, като ни позволите да се погрижим за вашите стъкла, щори и дограми.

Цени за миене на прозорци
Почистване на стъкла и витриниедностранно до 3м. височина0.65 лв. кв.м.
Почистване на дограма0.50 лв. лин.м.
Почистване на щори3.00 лв. кв.м.
Сваляне на лепенки от дограма1.00 лв. лин.м.
🕛 Колко често трябва да се мият прозорците?
Това зависи от самите клиенти. Някой хора обичат да ги почистват сами всяка седмица. Други клиенти предпочитат професионалисти да се занимават с това около два пъти годишно. По-често се почистват прозорците на сгради, които са на оживени места или в близост до строежи, тъй като замърсяването е по-голямо.
🔔 Как да почистим високи прозорци, като не достигаме всички части?
Ако имате нужда от стълба или специално оборудване ви препоръчваме да потърсите професионална помощ и да ни се обадите. Ние ще почистим всички труднодостъпни места, а вие ще спестите време и разходи за препарати и стълби.
⚠ Какви препарати използвате за миене на прозорците?
Ние използваме специализирано почистващо оборудване и екологично чисти и безвредни препарати. Те са безопасни както за околната среда, така и за хората, които са в контакт с тях.
❓ Колко често трябва да се почистват щорите?

Много по-лесно е да се почистват щори, които не са твърде замърсени. Ако се грижите добре за тях и ги почиствате всеки месец, ще ги използвате много по-дълго. Щорите в кухнята изискват по-често почистване, защото там се готви и върху тях се наслояват повече мазнини.

Обадете ни се и ние ще се погрижим не само за вашите прозорци, но и за щорите, които ги покриват.

💲 Колко струва абонаментно измиване на прозорци за офис сгради?
Оферта за абоманентно измиване можем да ви дадем след оглед. Цените се определят от няколко фактора и е желателно да ни се обадите на +359 888 891 888, за да запишете час за посещение за предварителен оглед.
✅ Може ли почистването да се извърши съобразно моя график?
Ние съобразяваме графика за почистване според нуждите на нашите клиенти. Няма проблем почистването да се извърши и в почивни и празнични дни. Обадете ни се и ще организираме почистването в ден и час, които ще ви бъдат най-удобни.

Свържете се с Нас

Оценка:
3.61 / 44