Основно почистване на домове

основно почистване на домове

Домът е дом при няколко условия. Удобни мебели, покриващи Вашите лични нужди, постоянна поддръжка и редовно почистване. Именно почистването на дома е факторът, от който се влияят пряко и останалите елементи на жилището Ви. То го прави приятен за обитаване и удобен за Вас и цялото Ви семейство.

При нас в Ecofin 2000 не предлагаме просто услугата почистване. Тук влагаме желанието да ставаме все по - добри, което пък се отразява директно и на качеството ни на работа. Именно това ни разграничава от останалите фирми за почистване на домовете. Това ни прави и ангажирани във всяка една стъпка от почистването на Вашия дом.

И в същото време това кара клиентите ни да бъдат абсолютно спокойни и сигурни в нас и услугите, които предлагаме. Това ги кара да се обърнат към нас и при следващото наложително или системно почистване на дома.

Личното основно почистване на дома може да се превърне в "мисия - невъзможна". Причините за това са не една или две. Като начало - не винаги разполагате с нужното време и енергия за тази иначе задължителна дейност. Петдневна работна седмица, работа до късно, заети уикенди със семейството. Това е сценарий, който е типичен за всеки от нас, който трудно намира време и сили да почисти апартамента или голямата къща достатъчно добре, за да бъдат те чисти и спретнати за нас и гостите ни.

Качествено основно изчистване на дома ви

цялостно изчистване на домове от Pochistvane2000.com

Ето защо ние от Ecofin 2000 мислим и действаме на Ваше място. Спестяваме Ви време, усилия в задачите по основното почистване на дома Ви. С помощта на добро планиране, нужната технология на работа и модерни и ефективни уреди за почистване и поддръжка на дома, ние Ви предлагаме именно решението, което сте търсили толкова дълго време.

Независимо колко сериозни са "последствията" от деца, домашни любимци, гости и последвалите "замърсявания" след тях, ние сме на Ваше разположение - с опит, с увереност и с нужните средства за почистване. Без значение от повърхностите, които трябва да се третират, ние сме до вас - достъпни и надеждни.

Под основно почистване ние разбираме наистина основно. Такова почистване, което ще направи дома Ви абсолютно свеж и приятен за обитаване. Всеки ъгъл, всеки рафт, мокет, килим, кухненски плот, текстил, дамаска - всичко, за което можете да се сетите и всичко, което някога би могло да да има нужда от почистване ще промени своя облик. Ще придобие онова домашно усещане, което прави дома дом.

На база опита и услугите, които предлагаме в основното почистване, ние държим на разумните и достъпни цени, тъй като те също са фактор, който движи всяко решение, което клиентите ни взимат. А отношението между качествено почистване и разумна конкурентна цена е формулата, която ни движи напред.

Помощници при основното чистене на дома Ви са ни ефективни препарати, които са абсолютно безвредни за здравето. Помагаме си и с машини и почистващи уреди на наложили се в целия свят марки за подобен тип технология.

Ето защо забравете за това, че "нямате време". Обаждането и заявката за основно почистване при нас се случва толкова лесно и бързо, че време почти не е нужно. Ефектът и резултатите от това ще бъдат във Ваша полза. А именно - чист и спретнат дом, след качествено основно почистване.

Цени за основно почистване
Комплексно почистване *2.50 лв. кв.м.
Комплексно почистване след ремонт и ново строителство3.50 лв. кв.м.

Комплексно почистване * - включва прахосмукиране; двустранно измиване на стъкла, дограма и щори; почистване на врати, секции, гардероби, кухненски шкафове - ВЪНШНО; кухненски уреди - ВЪНШНО; санитарни помещения, бани, тоалетни; машинно почистване на твърди подови настилки.

  • Почистването под чупливи украшения, ценни вещи и тежки мебели става след преместването им от клиента;
  • При отказ от резервирано почистване по малко от 48 часа от заявената дата, възложителят дължи неустойка в размер на минималната такса за посещение - 50 лв.
Свържете се с Нас

Оценка:
4.24 / 17