Почистване след ремонт

почистване след ремонт

Ремонтните дейности са достатъчно натоварване и проблем, но задължително условие, в случай, че искате домът Ви да придобие желания вид от мечтите Ви. Всеки ремонт изисква редица процедури, които да преобразят целия интериор и да Ви помогнат да се чувствате по - комфортно, по - приятно и спокойно. Но в същото време всеки ремонт оставя след себе си купища бъркотия, мръсотия, прах и отпадъци, които трябва да бъдат почиствани.

Това е мисия, която ние от фирма за почисстване Ecofin 2000 София бихме определили като още по - трудна и поглъщаща време от всичко останало. За тази цел ние Ви предлагаме услугата Почистване след ремонт. Да, тази удобна за Вас услуга с уникално и неповторимо действие върху дома и атмосферата в него е задължителен процес, за който можете да ни се доверите без притеснения.

Дори бидейки козметичен ремонт, който не касае прекалено дълги дейности и замърсявания, всеки такъв може да остави след себе си бъркотия, с която Вие не винаги имате времето и възможността да се справите. Мръсотия, която дори не сте си представяли. Всичко това влияе и на здравето на всички обитатели в дома, ако не бъде почистено достатъчно добре и ефективно.

Един не добре почистен дом от прах и други твърди частици пречи на Вашето здраве, но и на това на децата у дома. Именно затова ни има и нас. Нашите специалисти ще помогнат във всяко едно отношение в почистването на дома Ви след тежкия, дълъг или дори кратък ремонт.

Доверете се на нас да изчистим след ремонт у вас

Прах, остатъчни материали, отпадъци, останали от използваните средства по всички дейности, които включва един ремонт ще намерят своето решение след като се намесим ние. Единственото нещо, което е нужно да сторите е да ни позвъните и определите ден и час за почистване. Останалото е наш личен ангажимент.

почистване след ремонт

И понеже ние сме абсолютно наясно с всички последици от всеки тип ремонт, проблемите Ви в случая се свеждат до нула. Нашите опитни служители и специалисти, с помощта на почистващите уреди и средства ще бъдат изцяло на Ваше разположение.

Независимо дали трябва да бъде почистена банята Ви след смяна на плочки, независимо дали цикленето на паркета е оставило прах и други нежелани последици по дома Ви, без значение дали след смяната на дограмата в цялото жилище изглежда, че почистването е абсолютно невъзможно - всичко това е наша задача, която приемаме сериозно.

Уредите, които използваме за чистене след ремонт са крайно специализирани за тази конкретна цел. Това означава, че за всеки вид почистване, за всеки тип отпадъци, прах и твърди остатъци ние използваме конкретните устройства, които да доведат до перфектния ефект от чистенето.

Употребата на точните препарати е от изначална важност за всяко почистване след ремонт. Ето защо тези, които използваме ние са на първо място безвредни както за здравето, така и за всички третиращи се повърхности и второ - ефективни са и действат по невероятно бърз и добър начин срещу всеки тип замърсяване.

Ето защо никоя ремонтна дейност не би трябвало да Ви плаши с купищата останали отпадъци, които тя води със себе си. Нужно е единствено да заявите удобния за Вас ден и час за почистване, след което просто да стъпите в подновения си, чист и уютен дом.

Цени
Комплексно почистване след ремонт и ново строителство3.50 лв. кв.м.
  • Почистването под чупливи украшения, ценни вещи и тежки мебели става след преместването им от клиента;
  • При отказ от резервирано почистване по малко от 48 часа от заявената дата, възложителят дължи неустойка в размер на минималната такса за посещение - 50 лв.
Свържете се с Нас

Оценка:
4.10 / 29