Пране на килими и мокети

пране килими мокети

Едни от най-сериозните и мащабни дейности по чистене на домове и жилища се извършват през лятото или пролетта. Това са основните сезони от годината, в които хората отделят време и внимание, за почистване и пране на мокетите в дома си. „Екофин 2000” е фирма за почистване на домове и жилища в София, предлагаща ви високо ниво на професионализъм и брилянтни резултати. Ние сме в готовност да ви осигурим перфектно чисти подови настилки, които да възвърнат първоначалния си цвят – чисти и освежени до съвършенство.

За услугата „пране на мокети” ние използваме техника, която е изцяло професионална и принадлежи на едни от най-наложените марки у нас, а и по целия свят. Препаратите, участващи в процеса на изпиране, са екологично чисти и безвредни. Те не само ще елиминират всички микроби, но и ще дарят всяка подова настилка с ухание, което да усещате месеци наред след това.

Защо да изберете „Екофин 2000” за пране на килими и мокети?

Разбира се, наясно сме, че днес модерните граждани биват притиснати от редица задачи и ангажименти, изконсумиращи огромна част от времето им. Поради тази причина, и ред други, те не съумяват да отделят нужното време, в което да се заемат с основното почистване в дома си. От който и ъгъл да го погледнем, то изпирането отнема почти цял един ден, в зависимост от площта на подовата настилка.

Уменията също са едно основно перо, което не бива да пропускаме да споменем. За да сте доволни от крайния резултат, то предварително е нужно да почерпите знания за това как да се справите с упорити петна, какъв клас препарати да използвате и метода на изпиране, като цяло.

Всичко това се явява основна предпоставка да се доверите на професионални услуги, каквито ние ви предлагаме. Благодарение на нашият екип от професионалисти, които са добре обучени, вие ще получите искрящо чисти мокети, върху които да стъпвате с удоволствие и наслада. Ние ви позволяваме да поддържате дома си в перфектно състояние, без да се налага да инвестирате цялото си време в опити за почистване.

Пране на килими и мокети в София - pochistvane2000

Предлагаме ви множество услуги, от които можете да спестите не малка сума средства. Възползвайте се от нашите еднократни оферти или абонаментни услуги. Ако се нуждаете от предварителен оглед, то ние сме в състояние да посетим дома ви и да се съобразим изцяло с желанията и предпочитанията ви. За нас клиентът е на първо място и винаги подхождаме с уважение към него.

Независимо, че в нашия сайт ще откриете богата палитра от услуги, то нека бъдем откровени, че почистването на мокети си остава една от най-сложните задачи. „Екофин 2000” ви позволяваме да постигнете максимални резултати за минимални средства. В готовност сме да променим целия ви дом, внасяйки свежест и чистота в него, без да се налага да извършваме сериозни корекции върху банковите ви сметки.

След получаването на изпрания вече мокет, то вие ще можете отново да се наслаждавате на пъстротата и свежестта струящи от него, такъв, какъвто е бил в деня на неговата покупка. „Екофин 2000” сме професионалисти в сферата на изчистване на домове, офиси, както и пране на мокети и килими, пране на мека мебел и дивани, твърда подова настилка. Доверете ни се и ще останете приятно изненадани от крайния резултат, който ще ви предложим.

Цени за почистване на настилки
Почистване на меки подови настилкикилими, мокетипрахосмучене - 0.40 лв. кв.м.
машинно изпиране - 2.90 лв. кв.м.
Почистване на твърди подови настилкимрамор, теракот, гранитогресмашинно почистване до 100 кв.м. - 1.90 лв. кв.м.
машинно почистване над 100 кв.м. - по договаряне
Свържете се с Нас

Оценка:
3.96 / 23