Пране на килими и мокети

пране килими мокети

Едни от най-сериозните и мащабни дейности по чистене на домове и жилища се извършват през лятото или пролетта. Това са основните сезони от годината, в които хората отделят време и внимание, за почистване и пране на мокетите в дома си. „Екофин 2000” е фирма за почистване на домове и жилища в София, предлагаща ви високо ниво на професионализъм и брилянтни резултати. Ние сме в готовност да ви осигурим перфектно чисти подови настилки, които да възвърнат първоначалния си цвят – чисти и освежени до съвършенство.

За услугата „пране на мокети” ние използваме техника, която е изцяло професионална и принадлежи на едни от най-наложените марки у нас, а и по целия свят. Препаратите, участващи в процеса на изпиране, са екологично чисти и безвредни. Те не само ще елиминират всички микроби, но и ще дарят всяка подова настилка с ухание, което да усещате месеци наред след това.

Защо да изберете „Екофин 2000” за пране на килими и мокети?

Разбира се, наясно сме, че днес модерните граждани биват притиснати от редица задачи и ангажименти, изконсумиращи огромна част от времето им. Поради тази причина, и ред други, те не съумяват да отделят нужното време, в което да се заемат с пране на килими и основното почистване в дома си. От който и ъгъл да го погледнем, то изпирането отнема почти цял един ден, в зависимост от площта на подовата настилка.

Уменията също са едно основно перо, което не бива да пропускаме да споменем. За да сте доволни от крайния резултат, то предварително е нужно да почерпите знания за това как да се справите с упорити петна, какъв клас препарати да използвате и метода на изпиране, като цяло.

Всичко това се явява основна предпоставка да се доверите на професионални услуги, каквито ние ви предлагаме. Благодарение на нашият екип от професионалисти, които са добре обучени, вие ще получите искрящо чисти мокети, върху които да стъпвате с удоволствие и наслада. Ние ви позволяваме да поддържате дома си в перфектно състояние, без да се налага да инвестирате цялото си време в опити за почистване.

Пране на килими и мокети в София - pochistvane2000

Предлагаме ви множество услуги, от които можете да спестите не малка сума средства. Възползвайте се от нашите еднократни оферти или абонаментни услуги. Ако се нуждаете от предварителен оглед, то ние сме в състояние да посетим дома ви и да се съобразим изцяло с желанията и предпочитанията ви. За нас клиентът е на първо място и винаги подхождаме с уважение към него.

Независимо, че в нашия сайт ще откриете богата палитра от услуги, то нека бъдем откровени, че почистването на мокети си остава една от най-сложните задачи. „Екофин 2000” ви позволяваме да постигнете максимални резултати за минимални средства. В готовност сме да променим целия ви дом, внасяйки свежест и чистота в него, без да се налага да извършваме сериозни корекции върху банковите ви сметки.

След получаването на изпрания вече мокет, то вие ще можете отново да се наслаждавате на пъстротата и свежестта струящи от него, такъв, какъвто е бил в деня на неговата покупка. „Екофин 2000” сме професионалисти в сферата на изчистване на домове, офиси, както и пране на мокети и килими, пране на мека мебел и дивани, твърда подова настилка. Доверете ни се и ще останете приятно изненадани от крайния резултат, който ще ви предложим.

Цени за почистване на настилки
Почистване на меки подови настилкикилими, мокетипрахосмучене - 0.40 лв. кв.м.
машинно изпиране - 2.90 лв. кв.м.
Почистване на твърди подови настилкимрамор, теракот, гранитогресмашинно почистване до 100 кв.м. - 1.90 лв. кв.м.
машинно почистване над 100 кв.м. - по договаряне
⌛ Колко често трябва да се перът килимите?

Това зависи от факторите на околната среда. Препоръчваме ви да изпирате килимите дори и да не изглеждат мръсни, защото микробите и бактериите са невидими за човешкото око. При нормални замърсявания е достатъчно да се перът един път годишно.

Ако живеете в район с натоварен трафик, или имате домашни любимци се препоръчва пране на всеки 6 до 9 месеца.

💗 Мога ли да изпера сама килимите си?
Препоръчваме ви да се доверявате на специалисти. Ако накиснете повече килима и не го изсушите добре, може да се образува мухъл и плесен и да причините повече вреда, отколкото полза. Ако използвате професионално почистване на килими, те ще изглеждат и миришат добре и ще ги използвате много по-дълго.
🐕 Има ли риск за домашните любимци от препаратите, с които се пере?
В домовете, където се отглеждат домашни любимци трябва да се почиства по-често. Ние използваме екологично чисти препарати и няма рискове за здравето на вашите любимци. Препоръчва се животните да не са в къщи по време на почистването.
⚠ Как да почистим силно замърсени теракотни плочки?
Ако обичайните почистващи препарати не вършат работа, ние ще почистим машинно вашият теракотен под. Използваме висококачествено оборудване и упоритите замърсявания не са проблем.
❓ Как се почиства най-добре мрамор?
Най-добре е да се използват специализирани препарати за мрамор. Ако не се поддържа правилно, мраморът загубва своя блясък и се надрасква. Ние от „Екофин 2000” сме специализирани в почистване на различни подови настилки, включително килими, мокети, мрамор, теракот и гранитогрес. Ще ви помогнем да почистите качествено всички повърхности във вашия дом или офис.
✔ Защо да наема професионалисти?
Хората често допускат грешки при почистването, защото не използват подходящите препарати. Ние използваме доказани методи за почистване и създаваме за нашите клиенти по-здравословна и чиста среда. Използвайки фирма за професионално почистване вие печелите повече свободно време за вашето семейство.

Свържете се с Нас

Оценка:
3.96 / 23