Пране на матраци и мека мебел

пране матраци и мека кебел

Пране на мека мебел

Голяма част от хората по цял свят нямат търпение да приключи работния им ден, след което да се приберат у дома, насочвайки се към удобния диван или друга мека мебел, държейки чаша от любимото питие в ръка. Да, наясно сме, че това е страхотен метод за релаксация и вярваме, че чистотата на меката мебел е сериозна предпоставка за вашия уют, наслада и хармония.

Всички ние сме наясно с това, че използвани ежедневно, меките мебели в дома ни са като магнит за прах и мръсотия, попили надълбоко в тъканта. Знаете ли как да се справите с този проблем? Ние от „Екофин 2000” имаме решение за вас.

Предлагаме ви индивидуална оферта, изготвена съобразно нуждите и предпочитанията ви. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Водени от това днес гордо можем да заявим, че сме се превърнали в едно огромно семейство, от което можете да бъдете част. Именно поради тази причина ние уважаваме желанията на клиента и изцяло се съобразяваме с тях.

Искате ли тази важна част от дома ви – меката мебел – да бъде винаги чиста, свежа и наситена с ярките цветове такава, каквато е била в деня на нейната покупка. Да, ние можем и знаем как да допринесем това да се случи. Обадете ни се днес и още утре можете да се насладите на брилянтно почистените дивани и фотьойли, където приветствате своите гости или самите вие се настанявате, докато отпивате от любимата напитка след дълъг и тежък работен ден.

Перфектно съотношение между качество и цена

Чудили ли сте се някога кое всъщност би ви помогнало да направите правилния избор на добра фирма за почистване в София или друг град в България. Ние знаем правилния отговор и ще го споделим с вас. Нуждаете се от качествена услуга, способна да промени дома ви, но не и банковата ви сметка? Знаем от какво се нуждаете – ниска цена и високо качество.

Почистване на матраци и меки мебели от Pochistvane2000

Чудите се къде да отриете този баланс? Намерете го при нас! Опитни, мотивирани, коректни и лоялни, нашият екип от професионалисти е в готовност да ви съдейства във всеки един момент от живота ви.

За да бъде почистването максимално ефективно, то ние сме в готовност да ви предложим предварителен оглед, който ще ни даде ясна представа за това какъв метод на почистване да приложим и техниката, която да използваме.

Не забравяйте, че всяко едно почистване е строго индивидуално, според това какви материали участват в направата на вашата мека мебел, както и степента на замърсяване. След финализиране на нашата дейност пране на мека мебел, ние ви предлагаме оглед в наше присъствие, за да се уверим, че клиентът е доволен от крайния резултат.

Защо да изберете нас за пране на мека мебел?

Редица са причините, подтикващи ви да изберете нас, а не която и да било друга, конкурентна на нас, фирма. На първо място, защото вие заслужавате най-доброто почистване на конкурентно ниска цена, а само ние сме в състояние да ви го осигурим. Ние си служим с висок клас препарати, гарантиращи брилянтни резултати. За изпирането ще се погрижат опитни професионалисти с дългогодишен стаж.

Обадете ни се веднага и още утре ще се насладите на пъстрата и ухаеща на свежест и чистота мека мебел в дома ви, благодарение на нашия екип, който винаги подхожда индивидуално според нуждите на нашите партньори и клиенти.

Цени за пране на мека мебел
Почистване на мебелигарнитури4.00 лв.
6.00 лв. на седящо място
фотьойли8.00 лв. на бр.
кожени мебели8.00 лв. на седящо място
врати3.00 лв. на бр.
Свържете се с Нас

Оценка:
3.50 / 26