Пране на матраци и мека мебел

пране матраци и мека кебел

Пране на мека мебел

Голяма част от хората по цял свят нямат търпение да приключи работния им ден, след което да се приберат у дома, насочвайки се към удобния диван или друга мека мебел, държейки чаша от любимото питие в ръка. Да, наясно сме, че това е страхотен метод за релаксация и вярваме, че чистотата на меката мебел е сериозна предпоставка за вашия уют, наслада и хармония.

Всички ние сме наясно с това, че използвани ежедневно, меките мебели в дома ни са като магнит за прах и мръсотия, попили надълбоко в тъканта. Знаете ли как да се справите с този проблем? Ние от „Екофин 2000” имаме решение за вас.

Предлагаме ви индивидуална оферта, изготвена съобразно нуждите и предпочитанията ви. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Водени от това днес гордо можем да заявим, че сме се превърнали в едно огромно семейство, от което можете да бъдете част. Именно поради тази причина ние уважаваме желанията на клиента и изцяло се съобразяваме с тях.

Искате ли тази важна част от дома ви – меката мебел – да бъде винаги чиста, свежа и наситена с ярките цветове такава, каквато е била в деня на нейната покупка. Да, ние можем и знаем как да допринесем това да се случи. Обадете ни се днес и още утре можете да се насладите на брилянтно почистените дивани и фотьойли, където приветствате своите гости или самите вие се настанявате, докато отпивате от любимата напитка след дълъг и тежък работен ден.

Перфектно съотношение между качество и цена

Чудили ли сте се някога кое всъщност би ви помогнало да направите правилния избор на добра фирма за почистване в София или друг град в България. Ние знаем правилния отговор и ще го споделим с вас. Нуждаете се от качествена услуга, способна да промени дома ви, но не и банковата ви сметка? Знаем от какво се нуждаете – ниска цена и високо качество.

Почистване на матраци и меки мебели от Pochistvane2000

Чудите се къде да отриете този баланс? Намерете го при нас! Опитни, мотивирани, коректни и лоялни, нашият екип от професионалисти е в готовност да ви съдейства във всеки един момент от живота ви.

За да бъде чистенето максимално ефективно, то ние сме в готовност да ви предложим предварителен оглед, който ще ни даде ясна представа за това какъв метод на почистване да приложим и техниката, която да използваме.

Не забравяйте, че всяко едно почистване е строго индивидуално, според това какви материали участват в направата на вашата мека мебел, както и степента на замърсяване. След финализиране на нашата дейност пране на мека мебел, ние ви предлагаме оглед в наше присъствие, за да се уверим, че клиентът е доволен от крайния резултат.

Защо да изберете нас за пране на мека мебел?

Редица са причините, подтикващи ви да изберете нас, а не която и да било друга, конкурентна на нас, фирма. На първо място, защото вие заслужавате най-доброто почистване на конкурентно ниска цена, а само ние сме в състояние да ви го осигурим. Ние си служим с висок клас препарати, гарантиращи брилянтни резултати. За изпирането ще се погрижат опитни професионалисти с дългогодишен стаж.

Обадете ни се веднага и още утре ще се насладите на пъстрата и ухаеща на свежест и чистота мека мебел в дома ви, благодарение на нашия екип, който винаги подхожда индивидуално според нуждите на нашите партньори и клиенти.

Цени за пране на мека мебел
Почистване на мебелигарнитури6.00 лв. на седящо място
фотьойли8.00 лв. на бр.
кожени мебели8.00 лв. на седящо място
врати3.00 лв. на бр.
⏳ Колко често трябва да се почистват матраците, на които спим?
За да запазите матрака си свеж е препоръчително да се почиства един път месечно. За вашият здравословен сън е от ключово значение чистотата на матрака. Ако не премахвате редовно праховите акари се получават алергии и респираторни заболявания.
✅ Защо да се обърна към професионалисти за почистване на матраците?

Често хората се обръщат към професионалисти, защото нямат време или не обичат да се занимават с почистване. Вредителите, които живеят в спалнята ви са невидими и затова хората смятат, че не е необходимо да се почиства редовно. Но вашето легло се използва всеки ден, а не е лесно да се почистват ефективно.

Професионалистите ще ви помогнат да почистите качествено матраците, да премахнете акарите, плесените и микробите и да спите по-спокойно на тях.

❓ Кои са най-добрите начини за почистване на диван?
Всяко почистване на мека мебел се извършва по различен начин, тъй като почистващите препарати са различни за различните тапицерии. Нашите служители са експерти в почистването и ще направят предварителен оглед, за да преценят по-какъв начин е най-добре да се освежат вашите дивани и фотьойли.
🔵 Как се почистват кожените дивани?

Съществуват препарати и кърпички, които са предназначени специално за почистване на кожа. Някой хора сами приготвят разтвори, но ние препоръчваме да бъдете изключително внимателни и преди да започнете почистването да тествате препарата на малка площ.

Ако се опасявате, че може да повредите дивана е по-добре да не рискувате, а да се свържете с професионалистите от „Екофин 2000”. Ние имаме над 10 години опит в почистването и ще ви съдействаме.

⌛ Колко често трябва да се перът диваните?

Това зависи от това колко често използвате дивана и дали имате домашни любимци. Вашите дивани се замърсяват от редовна употреба и реално са едни от най-мръсните места във вашия дом. Препоръчително е да се перът на всеки 3 -6 месеца и да почистват с прахосмукачка един път в седмицата.

Ако член на вашето семейство има алергии трябва да се почиства редовно цялата къща и по специално диваните и матраците, тъй като там прахът и акарите се натрупват най-много.

💲 Как се определя цената за пране на диван?
Цените се определят от вида на тапицерията на дивана ви и неговия размер и замърсеност. Почистването на кожените мебели е по-скъпо, тъй като изискват по-специализирани препарати. Ако имате въпроси може да се обадите на номер +359 888 891 888 и ние ще ви дадем конкретна оферта.

Свържете се с Нас

Оценка:
3.56 / 27